reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

ŽEBRA NA ŠALOTCE A ČESNEKU SE STUDENOU KŘENOVOU OMÁČKOU

Suroviny:

  • 1 kg vepřových žebírek
  • talíř pokrájené bílé cibule
  • miska česneku
  • sůl, pepř
  • celý kmín
  • čerstvý křen
  • smetana
  • majonéza
  • cukr
  • kapie
  • olej
  • libeček

Žebra osolíme, opepříme a pokmínujeme. Do pekáče na olej dáme cibuli, česnek, žebra a okmínujeme. Pečeme v troubě zpočátku na 250°C, poté stáhneme na 150°C.

Smícháme majonézu, smetanu, strouhaný křen, přisolíme, lehce přisladíme a dobře promícháme v omáčku.

Čerstvé pokrájené kapie opečeme zprudka na pánvi, přidáme libeček a česnek.

Podáváme s chlebem.

Zdroj: ŽEBRA NA ŠALOTCE A ČESNEKU SE STUDENOU KŘENOVOU OMÁČKOU; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/nove-recepty#sec-info  [On-line 30.08.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.