reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bagna cauda

Suroviny:

  • 6 filet ančoviček
  • česnek
  • mrkev
  • fenykl
  • řapíkatý celer
  • rajčata a jiná čerstvá zelenina
  • olivový olej
  • sůl

V rendlíku rozehřejeme olivový olej, necháme v něm rozpustit tak 6 filátek ančoviček, přihodíme nasekaný stroužek česneku.

Mezitím naservírujeme na talíř různé druhy čerstvé zeleniny – mrkev, fenykl, rajčátka, řapíkatý celer… zeleninu osolíme a pokapeme citronovou šťávou.

Jakmile se ančovičky rozpustí, omáčku vypneme a zamícháme do ní kousek másla, zakápneme opět citronovou šťávou. Servírujeme v misce k čerstvé zelenině.

Zdroj: Bagna cauda; Teď vaří  šéf! – TV Prima http://zeny.iprima.cz/domov-rodina/sef-dnes-varil-zeleninu-kouknete-na-jeho-recepty  [On-line 08.12.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.