reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Fasolada

Suroviny

  • připravený vývar 1,5 l
  • bílé fazole 500 g
  • větší rajčata 4 ks
  • cibule 1 ks
  • mrkev 2 ks
  • řapíkatý celer 1 ks
  • petrželka na ozdobení
  • olivový olej

Fazole necháme přes noc namočit v hrnci. Poté propláchneme a necháme odkapat. Připravený vývar začneme vařit, přidáme fazole. Na olivovém oleji si osmažíme cibulku, kterou následně přidáme do polévky. Připravíme si nadrobno nakrájená spařená rajčata bez vnitřku, oloupanou a na kolečka nakrájenou mrkev a řapíkatý celer. Fazole vaříme minimálně 30 – 45 minut a až poté přidáme ostatní zeleninu. Necháme ještě 15 – 20 minut povařit, dokud fazole a ostatní zelenina nezměknou. Před koncem vaření přidáme sůl a pepř podle chuti.

Zdroj: Fasolada; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/fasolada  [On-line 23.11.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.