reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hovězí vývar

Suroviny

  • hovězí kližka 500 g
  • mrkev 1 ks
  • petržel 1 ks
  • kus celeru
  • cibule 1 ks
  • pepř
  • sůl

Kližku s cibulí dáme vařit do tlakového hrnce se dvěma litry vody, kterou osolíme a opepříme. Až maso trošku změkne, přidáme mrkev, petržel, celer, cibuli a necháme spolu s masem dále vařit do úplného změknutí masa. Poté vývar scedíme, dochutíme a můžeme podávat např. s celestýnskými nudlemi. Jde o slanou palačinku, kterou nakrájíme na tenké proužky a přidáme do polévky.

Zdroj: Hovězí vývar; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hovezi-vyvar-5  [On-line 27.08.2015]

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


× 1 = sedm


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.