reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Hovězí vývar

Suroviny

  • hovězí kližka 500 g
  • mrkev 1 ks
  • petržel 1 ks
  • kus celeru
  • cibule 1 ks
  • pepř
  • sůl

Kližku s cibulí dáme vařit do tlakového hrnce se dvěma litry vody, kterou osolíme a opepříme. Až maso trošku změkne, přidáme mrkev, petržel, celer, cibuli a necháme spolu s masem dále vařit do úplného změknutí masa. Poté vývar scedíme, dochutíme a můžeme podávat např. s celestýnskými nudlemi. Jde o slanou palačinku, kterou nakrájíme na tenké proužky a přidáme do polévky.

Zdroj: Hovězí vývar; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hovezi-vyvar-5  [On-line 27.08.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.