reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hovězí vývar s drobenkou

Ingredience

  • hovězí maso přední, morek a kosti 1 kg
  • mrkev 1 kus
  • petržel 1 kus
  • cibule 1 kus
  • kus celeru 1 dávka
  • celý pepř 1 dávka
  • celé nové koření 1 dávka
  • libeček a zelená petrželka 1 dávka
  • sůl 1 špetka

na drobenku:

  • hrubá nebo polohrubá mouka 1 dávka
  • vejce 1 kus

1. Maso a kosti necháme dobře vyvařit, v půlce vaření přidáme celou zeleninu. Když je maso měkké, vyndáme ho a obereme, zeleninu nakrájíme na kostičky a vrátíme do polévky. Osvěžíme petrželkou, dochutíme a zavaříme drobenku.

2. Uděláme si nudlové těsto, které necháme ztvrdnout a nastrouháme je na hrubém struhadle. Opět necháme proschnout a kousky pak zavaříme do polévky.

Zdroj: Hovězí vývar s drobenkou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hovezi-vyvar-s-drobenkou [On-line 25.05.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.