reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky

Suroviny
Knedlíčky:

  • vepřová játra 500 g
  • cibule 1 ks
  • česnek 4 stroužky
  • sůl
  • pepř
  • majoránka
  • strouhanka

Vývar:

  • zeleninová směs na polévku
  • morková kost 1 ks
  • sůl
  • pepř
  • kostka vývaru

 

Vývar: do osolené vody dáme vyvařit morkovou kost se zeleninou, poté přecedíme a přidáme připravené knedlíčky, uvařené jsou asi za pět až osm minut. Kdo chce, může polévku dochutit kostkou a přidat část uvařené zeleniny.

Knedlíčky: na masovém strojku si rozemeleme játra a cibuli, do směsi přidáme ostatní ingredience podle chuti, a strouhankou zahustíme, aby knedlíčky držely tvar.

Zdroj: Hovězí vývar s játrovými knedlíčky; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hovezi-vyvar-s-jatrovymi-knedlicky-7  [On-line 11.11.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.