Suroviny
- hovězí kližka 750 g
- sůl
- pepř
- mrkev 2 ks
- cibule 1 ks
- česnek
- kus celeru
- petržel 1 ks
- libeček
- bobkový list 1 ks
- petrželová nať
Knedlíčky:
- drůbeží játra 400 g
- česnek dle chuti
- majoránka
- sůl
- pepř
- strouhanka dle potřeby
- vejce 1 ks
- petrželová nať
Maso omyjeme, dáme do hrnce, přidáme libeček, bobkový list, petržel, celer, sůl, pepř, cibuli a česnek. Po asi dvou hodinách vaření přidáme mrkev. Na játrové knedlíčky játra rozmixujeme, přidáme ostatní ingredience, smícháme a dáme do polévky zavařit asi deset minut před dohotovením polévky
Zdroj: Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a domácím drobením; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hovezi-vyvar-s-jatrovymi-knedlicky-domacim-drobenim [On-line 22.09.2015]
Poslední tip, trik či komentář