reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hovězí vývar s knedlíčky

Suroviny

  • morková kost 2 ks
  • hovězí hruď 1 ks
  • játrová zavářka 500 g
  • chlazená kořenová zelenina na polévku 1 balení
  • čerstvá petrželová nať
  • sůl 1 lžičky
  • polévkové koření
  • pepř

Do hrnce nalijeme dva litry vody a vložíme morkové kosti s masem. Osolíme a necháme vařit cca 2 hodiny. Poté kosti i maso vyjmeme a do hrnce vložíme nasekanou kořenovou zeleninu. Část masa (množství dle libosti) nakrájíme napříč vláknem na malé kousky a vložíme zpět do hrnce. Přidáme polévkové koření. Játrovou zavářku nabíráme na lžičku a klademe do polévky. Polévku po nalití na talíř ozdobíme čerstvou najemno nasekanou natí z petržele.

Zdroj: Hovězí vývar s knedlíčky; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hovezi-vyvar-s-knedlicky-2  [On-line 07.10.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.