Suroviny
- králičí předky, hlava
- menší rajče 1 ks
- francouzská zelenina
- pepř celý 6 kuliček
- bobkový list 1 ks
- sůl
- nudle
- zelená petrželka
Králičí předky řádně omyjeme pod tekoucí vodou, abychom je zbavili krve a možných chloupků. Do vysokého hrnce nebo do papiňáku dáme studenou vodu, vložíme králičí předky, rajče, rozkrojenou cibuli a koření. Hotový vývar scedíme. Maso z předků obereme, nakrájíme, dosolíme a přidáme francouzskou zeleninu a najemno nakrájenou zelenou petrželku. Zvlášť ve vodě uvaříme nudle a zvlášť játrové knedlíčky.
Zdroj: Králičí vývar; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kralici-vyvar [On-line 14.11.2014]
Poslední tip, trik či komentář