Suroviny
- kuřecí krky a křídla
- drůbeží žaludky a srdce
- mrkev 1-2 ks
- petržel
- kus celeru
- cibule 1 ks
- kedlubna 1/2 ks
- růžičková kapusta
- paprika 1 ks
- sůl
- pepř
- vegeta
- petrželka
Dáme si nejprve vařit všechno kuřecí maso a mezitím si očistíme všechnu zeleninu, kterou pak vcelku vložíme do hrnce ke kuřecímu masu a pomalu vaříme, až je vše měkké. Hotovou zeleninu vyndáme a pokrájíme (jednu mrkev si schováme na salát), maso obereme a vše vložíme znovu do polévky a nakonec dochutíme polévkovým kořením, solí a pepřem a ozdobíme pokrájenou zelenou petrželkou.
Zdroj: Kuracia polievka s domácimi rezancami; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kuracia-polievka-s-domacimi-rezancami [On-line 17.02.2016]
Poslední tip, trik či komentář