Suroviny
- kuřecí skelet 1 ks
- stehno 1 ks
- mrkev 1 ks
- petržel 2 ks
- kousek celeru
- pórek
- sůl
- celý pepř
- nové koření
- cibule 1 ks
- petrželka
Omyjeme si maso a přendáme je do hrnce se dvěma litry vody, přidáme neoloupanou cibuli, celý pepř, nové koření, celou mrkev, petržel, celer, sůl a dáme vařit na dvě hodiny. Potom vyndáme maso, zeleninu a koření, maso obereme a zeleninunakrájíme, vše vrátíme do vývaru, dochutíme a přidáme pokrájenou zelenou petrželku. Zvlášť si uvaříme ve vodě domácí nudle, které při servírování přidáme do polévky.
Zdroj: Kuřecí vývar se zeleninou a domácími nudlemi; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kureci-vyvar-se-zeleninou-domacimi-nudlemi [On-line 10.02.2016]
Poslední tip, trik či komentář