reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Plněné chlebové bochníčky s rybí orientální polévkou

 

  • 4 chlebové bochníčky (např. po 20 dkg)
  • 400 g filé z lososa nebo filé z bílé tresky
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • asi 2 cm čerstvého zázvoru
  • 2 stonky řapíkatého celeru
  • 1 lžička kurkumy nebo indického koření Garain Masala
  • špetka chilli
  • 1 plechovka kokosového krému
  • trochu vody
  • 1 lžíce citrónové nebo limetkové šťávy
  • sůl
  • na ozdobu citrón, čerstvý koriandr nebo zelená petrželka.

Na rozehřátém oleji orestujeme nasekanou cibuli, zázvor a česnek, přidáme chilli a kurkumu, kokosový krém rozmíchaný s vodou a přivedeme k varu. Vložíme na kostky nakrájenou rybu, okyselíme, osolíme a vaříme asi 10 minut. Hotovou polévkou naplníme rozkrojené a částečně vydlabané bochníčky, které můžeme před plněním rozpéct v troubě.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.