reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Švestkový ježek

Suroviny

  • sušené švestky 1 sáček
  • anglická slanina
  • loupané mandle
  • slivovice, whisky apod. 1 panák
  • chléb 1 bochník

Švestky namočíme do alkoholu smíchaného s vodou, aby byly úplně ponořené, a necháme je v chladu uležet (čím déle, tím lépe). Do švestek vložíme mandle, pak švestky jednotlivě obalíme slaninou a napíchneme na párátko a do bochníčku chleba. Takto postupujeme, dokud nám nevznikne “ježek”. Dáme zapéct do trouby do křupava.

Zdroj: Švestkový ježek; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/svestkovy-jezek  [On-line 11.11.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.