Suroviny
- uzené kosti
- cibule 1 ks
- mrkev 1 ks
- bílé fazolky
- česnek 1 stroužek
- celer 1 ks
- bobkový list 1 ks
- nové koření
- sůl
- mateřídouška nebo majoránka
- nať zelené cibulky na ozdobení
Fazole a mrkev si uvaříme zvlášť doměkka. Zbytek ingrediencí dáme vařit společně přibližně na 2,5 hodiny. Po uvaření maso obereme, mrkev nakrájíme, mateřídoušku a cibulkovou nať natrháme. Polévku dochutíme solí.
Zdroj: Uzená polévka s masem, zeleninou a bílými fazolkami; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/uzena-polevka-s-masem-zeleninou-bilymi-fazolkami [On-line 19.10.2016]
Poslední tip, trik či komentář