reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vývar s knedlíčky

Ingredience

  • drůbeží skelety 1 kg
  • kořenová zelenina (mrkev, petržel, celer) 1 dávka
  • cibule 1 kus
  • sůl a pepř 1 špetka
  • libeček a petrželka 1 dávka
  • domácí nudle 1 dávka

na játrové knedlíčky:

  • játra 500 g
  • česnek 1 stroužek
  • majoránka 1 špetka
  • strouhanka (dle potřeby) 1 dávka
  • vejce 1 kus
  • sůl a pepř 1 špetka

1. Nejprve v osolené vodě uvaříme drůbeží skelety. Přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu, cibuli, koření a libeček a vaříme doměkka. Skelety vyndáme.

2. Do hotové polévky zavaříme knedlíčky, které jsme mezitím vyváleli z uvedených surovin. Popřípadě přidáme dobré nudle, pokud je máme. Polévku dochutíme a ozdobíme natí.

Zdroj: Vývar s knedlíčky; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/vyvar-s-knedlicky [On-line 28.09.2013]

Nelze komentovat.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.