reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zeleninový eintopf s klobásou

10−12 porcí
Pokrm se tedy po celou dobu připravuje v jedné nádobě, což je nejen praktické z hlediska úklidu, ale především výsledná chuť, která se vytvoří vzájemným prostoupením vůní a chutí všech použitých ingrediencí, je nenapodobitelná a jinak těžko dosažitelná.

10−12 porcí

  • 400 g vinné klobásy
  • 200 g paprikové klobásy
  • 200 g grilovací klobásy
  • olivový olej
  • ¼ hlávky zelí
  • 4 mrkve
  • 2 řapíky řapíkatého celeru
  • 1 cuketa
  • 4 rajčata
  • 2 l zeleninového vývaru nebo vody
  • mletý pepř
  • sůl
  • petrželová nať
  • podle chuti ementál na posypání

Klobásky nakrájíme na větší kousky a opečeme je na troše oleje, přidáme nakrájenou zeleninu, nejdříve zelí, mrkev a celer, zalijeme vývarem, přivedeme k varu.

Jakmile je zelenina téměř měkká, na závěr přidáme kolečka cukety a měsíčky rajčat, necháme zavařit, podle chuti opepříme, osolíme, na závěr vmícháme sekanou petrželovou nať, na talíři můžeme ještě posypat strouhaným sýrem.

Zdroj: Zeleninový eintopf s klobásou; ČT – Kluci v akcihttp://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/?recept=1063 [On-line 23.11.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.