reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zelná polévka s domácí klobásou a kapkou zakysané smetany

Suroviny

  • bílé zelí 1/2 hlávky
  • cibule 1 ks
  • mletá sladká paprika
  • mletá pikantní paprika
  • feferonka nebo chilli paprička
  • bobkový list 1 ks
  • nové koření
  • domácí klobásky 2 ks
  • uzená kost 1 ks
  • sádlo nebo olej 1 lžíce
  • sůl
  • pepř

Začneme cibulovým základem. Na omastku jemně orestujemepokrájenou cibuli, papričky, nasekané zelí, sypkou papriku. Zalijeme vodou, vložíme uzenou kost a zbytek koření a necháme vařit, až bude zelí měkké. Potom pokrájíme klobásu, kterou povaříme v polévce a můžeme podávat.

Zdroj: Zelná polévka s domácí klobásou a kapkou zakysané smetany; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/zelna-polevka-s-domaci-klobasou-kapkou-zakysane-smetany  [On-line 16.03.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.