reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Zelňačka s klobásou

Suroviny

  • voda 2 l
  • kyselé zelí 500 g
  • bobkový list 1 ks
  • kmín
  • celý černý pepř 8 kuliček
  • větší cibule 1 ks
  • sůl
  • klobása 2 ks
  • brambory 2 ks
  • mletá sladká paprika

Brambory a cibuli oloupeme. Brambory nakrájíme na kostičky, cibuli nasekáme. Zelí překrájíme. Nakrájené brambory dáme samostatně vařit s kmínem a překrájené zelí také odděleně s bobkovým listem a pepřem.

Zelí vaříme asi 30 minut. Mezitím si na másle opečeme na kostičky klobásu. Přidáme cibulku a nakonec i mouku s paprikou a uděláme jíšku. Do té přelijeme celý obsah hrnce se zelím – nescedíme a přidáme uvařené brambory. Chvilku povaříme a máme hotovo.

Zdroj: Zelňačka s klobásou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/zelnacka-s-klobasou  [On-line 26.11.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.