Převzaté recepty z http://www.sitalemvkuchyni.cz/recepty/ naleznete v kategorii Z pořadů / S Italem v kuchyni.
Další informace o pořadu S Italem v kuchyni naleznete na www.s-italem-v-kuchyni.cz nebo na iprima.cz.
Nejnovější pátá řada:
- 5. díl páté série: Jiří Bartoška
- 4. díl páté série: Jan Saudek
- 3. díl páté série: Květa Fialová
- 2. díl páté série: Michal David
- 1. díl páté série: Děti
4. série S italem v kuchyni
- 1 . díl čtvrté série TYROLSKO
- 2. díl čtvrté série RYBY A MOŘSKÉ PLODY
- 3. díl čtvrté série PIVO A VEPŘOVÁ
- 4. díl čtvrté série TELECÍ
- 5. díl čtvrté série PASTA Z REGIONU PUGLIA
- 6. díl čtvrté série DRŮBEŽ & DESIGN
- 7. díl čtvrté série VELIKONOCE
- 8. díl čtvrté série HUDBA & KOŘENÍ
- 9. díl čtvrté série ARCHITEKTURA & HOVĚZÍ
- 10. díl čtvrté série SEZÓNNÍ ZELENINA
- 11. díl čtvrté série ZVĚŘINA
- 12. díl čtvrté série VÍNO A OLIVY
- 13. díl čtvrté série GRIL
3. série S italem v kuchyni
- 1. Díl třetí série ČESKÁ KLASIKA
- 2. Díl třetí série ŘECKO
- 3. Díl třetí série JAPONSKO
- 4. Díl třetí série BRAZÍLIE
- 5. Díl třetí série MAĎARSKO
- 6. Díl třetí série STAROČESKÁ KUCHYNĚ
- 7. Díl třetí série THAISKO
- 8. Díl třetí série FRANCIE
- 9. Díl třetí série KUCHYNĚ BÝVALÉ JUGOSLÁVIE
- 10. Díl třetí série TURECKO
- 11. Díl třetí série Mexiko
- 12. Díl třetí série PARTY KUCHAŘŮ
- 13. Díl třetí série ITALSKÉ VÁNOCE
- 14. Díl třetí série TYROLSKO
Jednotlivé díly:
- 25. díl druhé série Finále – S Italem v kuchyni- 27.6. 2010
- 24. díl druhé série Grilovačka – S italem v kuchyni 20.6.2010
- 23. díl druhé série Viva Italis – S Italem v kuchyni 13.6.2010
- 22. díl druhé série Minestrone – S Italem v kuchyni 6.6.2010
- 21. díl druhé série Daiquiri - S Italem v kuchyni 30.5.2010
- 20. díl druhé série Arista- S Italem v kuchyní 23.5.2010
- 19. díl druhé série Match Point – S Italem v kuchyni 16.5.2010
- 18. díl druhé série Mořské plody – S Italem v kuchyni 9.5.2010
- 17. díl II. série Hovězí V Zelené Omáčce – S Italem v kuchyni 2.5.2010
- 16.díl druhé série Rizoto a gril – S Italem v kuchyni 25.4.2010
- 15. díl druhé série Chřest – S Italem v kuchyni 18.4.2010
- 14. díl druhé série Carciofi – S Italem v kuchyni 11.4.2010
- 13. díl druhé série Velikonoce – S Italem v kuchyni 4.4. 2010
- 12. díl druhé série – Jehněčí – S Italem v kuchyni 28.3.2010
- 11. díl druhé série – S Italem v kuchyni 21.3.2010
- 10. díl druhé série Pizza – S Italem v kuchyni 14.3.2010
- 9. díl druhé série Cassoeula – S Italem v kuchyni 7.3.2010
- 8. díl druhé série Carbonata – S Italem v kuchyni 28.2.2010
- 7. díl druhé série Tatarák
- 6. díl druhé série Saltimbocca
- 5. díl druhé série – Polenta
- 4. Díl druhé série – Osso Buco
- 3. Díl druhé série – Králík
- 2. Díl druhé série – Polpettone
- 1. Díl druhé série 2010 Stracotto
- Díl 13 Vánoce
- Díl 12 – Vánoční Cukroví
- Díl 11 – Telecí maso
- Díl 10 – Italské rychlovky
- Díl 9 – Kachna
- Díl 8 – Bolognese
- Díl 7 – Kuře – Faraona Perlička
- Díl 6 – Levné a Dobré Maso
- Díl 5 – Dýně a zvěřina
- Díl 4 – S Italem v Kuchyni – Mořské Plody
- Díl 3 S Italem v Kuchyni – Těstoviny
- Díl 2 S Italem v Kuchyni – Houby
- Díl 1 – S Italem v Kuchyni – Rajčata
„Každý se může naučit vařit,“ říká Emanuele Ridi. Stačí prý láska a systém. Pojďte si to s námi vyzkoušet! Italský kuchař, který provozuje malou restauraci v Praze, přišel do České republiky před sedmnácti lety. Představí vám to nejlepší, nejchutnější a nejzdravější ze své domoviny, ale dovedně to skloubí s českými zvyky a možnostmi.
A na jaké téma že bude první díl? Den začíná snídaní a teplé čerstvé pečivo pomůže nastartovat pohodový víkend. Italská focaccia, což je plochý chléb, není pracná. Stačí jen trocha kouzlení s kynutým těstem. Může se jíst i s pomazánkou nebo salátem jako předkrm či příloha.
Druhým předkrmem je salát Caprese, prý nejlepší salát na světě. Talíř v barvách italské trikolory z rajčat, bazalky, olivového oleje a mozzarely. Emanuele představí několik druhů tohoto bílého sýra, na co se hodí a jak se pozná ten nejlepší druh – čeká vás tudíž i malá zábavná lekce italského gastronomického zeměpisu. Čím nejlépe krájet rajčata a pečivo? Jak a čím solit? To nejsou hloupé a zbytečné otázky, jak se ostatně přesvědčíte.
Bruscetta pomodoro (topinka s rajčaty), jednoduchý recept podle Emanuelovy babičky, je další lahůdka vhodná k zahájení dne nebo k večeři s přáteli. Poněkud složitější je sugo pomodoro, pravá omáčka z rajčat, její plná a nenahraditelná chuť vás ale bohatě odmění za dvě až tři hodinky vaření. Můžete si ji uschovat do zásoby, prý ale nikdy dlouho nevydrží, jak je dobrá. A na hlavní chod se hodí hovězí plátky ze zadního, nebo ještě lépe roštěnce. Ve finále vypadají neodolatelně, žádné čáry, jen pár triků s naklepáním masa, sýrem a domácí omáčkou. Celé Emanuelovo menu zakončí lehký dezert – sorbet z citronové zmrzliny.“ zdroj TV Prima.
První díl nové cooking show s Italem v kuchyni uvede Prima v neděli 27. září od 18:00 hodin.
Mam vdanou dceru v Italii-Mestre a doporučíla jsem ji Vaš pořad.Je velice nadšená a dokonce se příteli chlubí,jak umí italský vařít,díky Vám.Držíme palce a přejeme hodně dobrých receptu.
Perfektni porad na TV,pan Emanuel je skvely kuchar, mily a sympaticky clovek, ma jednoduche vetsinou rychle recepty i pro zacatecniky, moc hezky mluvi cesky,vzdy se tesim na nedeli v 18hod. Doporucuji vsem!!!
Ahojte vracím se k otázkám z 25. října, ta úvodní znělka je podle mně píseň od Borise Viana (nevím jak se to píše).
Recepty jsou výborné a hlavně realizovatelné. Pan Emanuel je sympatický muž a je milé, že se snaží hovořit pěknou češtinu.
Dobrý deň, veľmi sa teším na vašu reláciu každú nedeľu. Pri vašom varení je to postup pri recepte presný, zrozumiteľný, prispôsobený ročnému obdobie. Varenie mu ide od srdca.Vyskúšalom som zopár receptov a musím uznať, že sú vynikujúce. Vaša kuchyňa je ľahko stráviteľná, zdravá, chutná. Varenie ma pri Emanuelovi začalo baviť. Takže aj slovensko sleduje prima reláciu sitalemv kuchyni.
Děkuji za pořad- s Italem v kuchyni.Z pana Emanuela vyzařuje dobré srdce a líbí se mi jeho řeč.
Dobrý den, velmi sa tešíme na každý diel S italem v kuchyni, zdravíme Emanuela a všetkých tvorcov seriálu, ste fakt super, konečne ma začalo baviť varenie )))),
Tiež by ma zaujímalo, či sa dajú DVD s jednotlivými epizódami kúpiť aj na Slovensku, a či výjde aj kniha s receptami. Ďakujem ) Prajem pekný deň
pořad i recepty – zajímavé – na pořad se těším. Co však nechápu: proč se tam stále vnucuje ta šedivá stařena?
Podle tohoto pořadu vaříme.Včera jsme se dokonce vypravili pro originální suroviny do krámku v ulici Ch.de Gaula.Jmenuje se Litle Italy(podle imigrantské čtvrti v NY).A světe div se.Obsluhoval nás přímo pan kuchař.A je úplně stejnej jako v tv.Dal nám ke všemu super výklad a pár věcí nám dal i ochutnat.Večer jsme si udělali Carbonara s pravou panchetou,super špagetama a originál parmazanem.Ve dvou jsme slupli půlkilové balení.Pan Kuchař přidal i marcipánový dáreček.Čerstvý italský chleba je taky zážitek.Pan kuchař se s námi dal do hovoru a tak jsme pokecali co už jsem vařil a postěžoval si mu že nemám tu správnou paličku na maso.Prostě zážitek.Fakt doporučuju.PS:Při odchodu jsme nahlédli i do jeho restaurace,která je hned vedle.Hned u vchodu seděl herec Langmajer.Čus.
bude kuchařka s italem v kuchini