reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

BORŠČ CARA NIKOLAJOVA

Suroviny:

  • telecí
  • vepřová plec
  • kuřecí prsa na kostičky
  • kořenová zelenina
  • slanina
  • cibule
  • hlávkové zelí
  • pórek
  • červená řepa
  • česnek
  • sekaná rajčata
  • rajčatové pyré
  • sůl, pepř
  • bobkový list
  • cukr
  • ocet
  • olej
  • mletá chilli paprička
  • zakysaná smetana
  • sladká smetana
  • vývar
  • máslo

Do hrnce dáme slaninu, bobkový list, maso a orestujeme. Přidáme pokrájenou kořenovou zeleninu, cibuli, česnek, rajský protlak, rozsekaná rajčata, mletou chilli papričku, osolíme, opepříme. Zalijeme vývarem a zavaříme.
Přidáme červenou řepu, zelí a pórek, provaříme. Dochutíme cukrem, pepřem, zjemníme máslem, šlehačkou a zavaříme, dle chuti dáme ocet.
Podáváme se zakysanou smetanou a koprem, ozdobíme řepou a paprikou.

Zdroj: BORŠČ CARA NIKOLAJOVA; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 11.04.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.