Suroviny
- hovězí žebra 250 g
- játra 250 g
- sůl
- česnek
- vejce 1 ks
- kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel)
- mouka
- strouhanka
- cibule 1 ks
- pepř
- nové koření
Hovězí žebro uvaříme doměkka s cibulí a částí zeleniny. Na knedlíčky pomeleme játra a smícháme s kořením, vejcem a strouhankou (v případě potřeby) na řidší těsto. Přes síto dáme na chvilku ke konci povařit do vývaru. Zvlášť si orestujeme zeleninu, kterou přidáme do vývaru a podáváme, ozdobené zelenou petrželkou.
Zdroj: Hovězí vývar s játrovou rýží; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hovezi-vyvar-s-jatrovou-ryzi-1 [On-line 09.09.2015]
Poslední tip, trik či komentář