reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hovězí vývar s játrovou rýží

Suroviny

  • hovězí žebra 250 g
  • játra 250 g
  • sůl
  • česnek
  • vejce 1 ks
  • kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel)
  • mouka
  • strouhanka
  • cibule 1 ks
  • pepř
  • nové koření

Hovězí žebro uvaříme doměkka s cibulí a částí zeleniny. Na knedlíčky pomeleme játra a smícháme s kořením, vejcem a strouhankou (v případě potřeby) na řidší těsto. Přes síto dáme na chvilku ke konci povařit do vývaru. Zvlášť si orestujeme zeleninu, kterou přidáme do vývaru a podáváme, ozdobené zelenou petrželkou.

Zdroj: Hovězí vývar s játrovou rýží; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hovezi-vyvar-s-jatrovou-ryzi-1  [On-line 09.09.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.