reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kachní játra na portském víně, opečený toast

Suroviny

  • portské víno 300 ml
  • kachní játra foie gras 900 g
  • hnědý cukr špetka
  • jablko 3 ks
  • hrubá sůl
  • cukr

Jablka zbavíme jádřinců, nakrájíme na tenká kolečka, každé kolečko pocukrujeme, opečeme nasucho z obou stran na pánvi. Jablka vyjmeme a vložíme na plátky kachní játra, nasucho opečeme dozlatova, vyjmeme, pánev zbavíme přebytečného tuku a zredukujeme na ní portské víno. Při servírování na plátky jablek položíme játra, lehce posypeme hrubou solí a přelijeme zredukovaným portským vínem.

Zdroj: Kachní játra na portském víně, opečený toast; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kachni-jatra-na-portskem-vine-opeceny-toast  [On-line 01.09.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.