reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

VIETNAMSKÁ POLÉVKA S VEPŘOVÝM BŮČKEM

Suroviny:

  • vepřový bok
  • vývar z vepřových kostí
  • krevety
  • 3 křepelčí vejce
  • nudle
  • sójová omáčka
  • ústřicová omáčka
  • bílá ředkev
  • jarní cibulka
  • červená cibule
  • chilli papričky
  • zázvor
  • sůl
  • pepř

Maso osolte a opepřte, zalijte sójovou a ústřicovou omáčkou a nechte 3 – 4 hodiny proležet.

Pak maso nechte okapat a orestujte na pánvi ze všech stran. Na pánev přidejte i krevety a stranou krátce orestujte.

Troubu předehřejte na 140 – 160 stupňů a bůček pečte zhruba hodinu.

Nakrájejte jarní cibulku, chilli papričky, bílou ředkev a zázvor. Vývar nechte povařit. V dalším hrnci uvařte nudle.

Na talíř nandejte vařené nudle, na ně položte cibulku, papričky, ředkev, zázvor, nakrájený bůček, nakrájená vařená vejce, krevety, zalijte vývarem a podávejte.

Zdroj: VIETNAMSKÁ POLÉVKA S VEPŘOVÝM BŮČKEM; Teď vaří  šéf! – TV Prima http://www.iprima.cz/videa-recepty-na-premierove-masove-menu [On-line 04.04.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.