reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bařč

Suroviny

  • uzené maso 500 g
  • hovězí maso 500 g
  • kuřecí skelet
  • červená řepa 5 ks
  • mrkev 2 ks
  • česnek 2-3 stroužky
  • sůl
  • pepř
  • ocet
  • cukr

Uvaříme si vývar z uzeného a hovězího masa spolu s očištěnou červenou řepou a mrkví, což potrvá asi 1,5 – 2 hodiny. Vývar scedíme a dochutíme kořením, cukrem, octem a solí, je-li třeba. Podáváme ho s kroketami z palačinkového masa, v nichž je zabalené maso z polévky a jsou obalené s trojobalu a usmažené.

Zdroj: Bařč; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/barc  [On-line 16.12.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.