reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kuřecí nudličky s karamelovým ananasem

4 porce)

  • 0,5 kg kuřecích prsíček
    1 vejce
    3 lžíce škrobu
    sezamový olej
    200 g cukru
    2 dcl rýžového vína
    2 lžíce vinného octa
    ½ ananasu
    1 mrkev
    2 – 3 cm zázvoru
    1 malá cibule
    2 zelené cibulky
    4 lžíce sojové omáčky
    sůl
    glutaman Celý recept Kuřecí nudličky s karamelovým ananasem

Jahodová polévka

Čokoládový mousse

 

Telecí hrudí plněné po pražsku

Karotka na másle

Jemný račí krém

  • 250 g raků
    100 g másla
    50 g mrkve
    30 g celeru
    50 g cibule
    50 g pórku
    50 g rajčat
    30 g rajského protlaku
    300 ml rybího vývaru
    500 ml smetany
    300 ml bílého vína
    1 lžička cukru
    50 ml koňaku
    chilli
    sůl
    pepř Celý recept Jemný račí krém

Restovaná zelenina

Bábovka se sušenými meruňkami

  • 200 g másla
    300 g cukru krystal
    8 vajec
    200 ml šlehačky
    370 g hladké mouky
    25 g pudinkového prášku
    100 ml čokoládového krému (nutelly)
    vanilkový lusk (vanilkový cukr)
    citronová kůra
    hrst sušených meruněk
    kypřící prášek
    tuk
    hrubá mouka Celý recept Bábovka se sušenými meruňkami

Jahodový koláč

na těsto:

  • 250 g hladké mouky
    50 g moučkového cukru
    125 g 100 % tuku
    ½ vejce
    cca 75 ml vody

na náplň:

  • 200 ml mléka
    75 g cukru krystal
    5 žloutků
    1 vanilkový lusk
    15 g želatiny
    200 g šlehačky
    500 g jahod
    želírovací gel Celý recept Jahodový koláč

Nadívaná holoubata

  • 5 holoubat
    250 g másla
    sůl

na nádivku:

  • 200 g másla
    3 žloutky
    3 vejce
    300 g housky
    6 lžic smetany
    5 lžic polohrubé mouky
    5 lžic strouhanky
    holubí vnitřnosti
    6 lžic petržele
    5 lžic plátků mandlí
    1 hořká mandle
    muškátový květ
    sůl
    bílý pepř Celý recept Nadívaná holoubata

Kůzlečí s kopřivovo – mandlovou nádivkou (Jehněčí se špenátovo – mandlovou nádivkou)

  • 2 kg kůzlečí (jehněčí) kýty

na nádivku:

Smažené kuřecí závitky

Jáhlový nákyp se sušeným ovocem a hruškami v červeném víně

6 porcí

na jáhlový nákyp:

  • 200 g jáhel
    500 ml mléka
    80 g másla
    3 vejce
    500 (250 g) g sušeného ovoce
    (80 g cukru krupice)
    tuk na vymazání formy
    sůl

na hrušky ve víně:

Jarní salát s chřestem, mrkví a vejcem

Kroupové rizoto se zeleninou

4 porce
na kroupové rizoto:

  • 600 g krup
    150 g másla
    3 šalotky
    10 žampionů
    2 l zeleninového vývaru
    200 ml smetany
    250 ml bílého vína
    200 g parmazánu
    pažitka
    sůl
    pepř

na restovanou zeleninu:


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.