|
|
|
na krém:
- 1 l smetany ke šlehání
100 g cukru moučky
vanilkový lusk
kůra z 1 pomeranče
cca 4 plátky želatiny
na pomeranče v cukrovém rozvaru:
- 6 jablek
750 g listového těsta
strouhanka
vejce na pomašlování
cukr moučka
na náplň:
na zapečenou rokfórovou smetanu s bramborami:
- 350 ml smetany
0,5 kg brambor
100 g másla
2 šalotky
250 g žampionů
2 stroužky česneku
sůl
bílý pepř
100 g rokfóru
na panenku v bylinkách:
- 1 husa
120 g krup
180 g sušeného hrachu
1 velká cibule
10 stroužků česneku
celý kmín
majoránka
sůl
pepř Celý recept Husa v šouletu
na zapečenou rokfórovou smetanu s bramborami:
- 350 ml smetany
0,5 kg brambor
100 g másla
2 šalotky
250 g žampionů
2 stroužky česneku
sůl
bílý pepř
100 g rokfóru
na panenku v bylinkách:
- 6 jablek
750 g listového těsta
strouhanka
vejce na pomašlování
cukr moučka
na náplň:
- 1 husa
120 g krup
180 g sušeného hrachu
1 velká cibule
10 stroužků česneku
celý kmín
majoránka
sůl
pepř Celý recept Husa v šouletu
na těsto:
- 125 g másla
200 g cukru krupice
2 vejce
2 dl černého piva
200 g hladké mouky
5 lžic kakaa
1 prášek do pečiva
pomeranč
na krém:
- 125 g másla
100 g cukru krupice
1 dl černého piva
1 kysaná smetana
100 g čokolády (70% kakaa)
1 lžička rozpustné kávy
3 lžíce prášku na pudink za studena
na doplnění a ozdobení:
Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.
|
|
Poslední tip, trik či komentář