|
|
|
- vepřové žebírka 500 g
- velké brambory 2 kusy
- cibule 1 kus
- mrkev 1 kus
- celý pepř 3 kuličky
- 1/4celeru 1 kus
- česnek 2 stroužky
- vejce 2 kusy
- hladká mouka 3 lžíce
- sádlo 1 lžíce
- majoránka 1 špetka
- sušené houby 1 hrst
- petržel
Celý recept Babiččina bramboračka
- 1 vejce
- velká lžíce tresky v oleji (losos v oleji)
- 2 velká bageta
- olej 200 ml
- sůl 1 špetka
- 1 jarní cibulka
- ledový salát na ozdobu
- 1 citron
Celý recept Růžový toust
- uzené maso 400 g
- anglická slanina 300 g
- eidam 300 g
- brambory 1.5 kg
- pepř 1 špetka
- sůl 0.5 lžičky
- smetana 250 ml
- vejce 2 kusy
- cibule 2 kusy
Celý recept Francouzské brambory
- větší prsní kuřecí řízky 2 kusy
- okurka 1 kus
- cherry rajčata 1 balení
- kukuřice 1 konzerva
- červená paprika 1 kus
- žlutá paprika 1 kus
- cibule 1 kus
- listový salát „de luxe“ 1 balení
- sůl a pepř dle chuti
Celý recept Zeleninový salát s kuřecím masem
- 500 g mladých špenátových listů
0,2 l olivového oleje sansa
máslo
sůl
pepř
stroužek česneku
muškátový ořech Celý recept Špenát
na těsto:
- 600 g hladké mouky
20 g droždí
100 g cukru
1 dl mléka na kvásek
180 ml oleje
2 vejce
na náplň:
- 500 g muškátové dýně
meruňková marmeláda
na ořechovou žmolenku:
na zeleninu julienne:
- 100 g mrkve
100 g celeru
100 g řapíkatého celeru
půl pórku
4 žampióny
na rybí vývar:
- odřezky z ryb
0,2 l bílého vína
1 zelenou část pórku
2 bobkové listy
10 kuliček černého pepře
2 snítky tymiánu
kousek citrónové kůry
sůl
na bylinkovou omáčku:
- 0,4 l vývaru z lína
4 žloutky
100 g másla
0,1 l smetany na šlehání
cayenský pepř
citrónová šťáva
pažitka
kopr
kerblík Celý recept Lín na modro
- daňčí hřbet s kostí
200 g cibule
200 g mrkve
200 g celeru
100 g petržele
divoké koření (nové koření, celý pepř, bobkový list)
jalovec celý
100 g rajského protlaku
0,7 l francouzského červeného vína
250 g másla
2 stroužky česneku
200 ml slunečnicového oleje
na kapustu:
- 500 g kapusty
olej
100 g anglické slaniny
100 g šalotky
lanýže nebo lanýžová pasta
lanýžový olej
sůl
pepř
kousek másla
na celerové pyré:
- 200 g majonézy
2 šalotky
2 sterilované okurky
30 g kaparů
1 lžíce dijonské hořčice
1 lžíce worcesteru
šťáva z půlky citronu
sůl
cayenský pepř
černý pepř Celý recept Domácí tatarská omáčka
- 500 g hořké čokolády
200 g cukru
200 g másla
4 žloutky
10 bílků
na doplnění:
- 1 kg vepřové plece
300 g vepřového bůčku
100 g vepřových jater
150 g vepřových kůží
2 cibule
sádlo
mletý zázvor
mletý bílý pepř
česnek
muškátový květ
majoránka
sůl
sáčky na tlačenku
provázek Celý recept Domácí tlačenka
Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.
|
|
Poslední tip, trik či komentář