|
|
|
- 1 kuře
300 ml šlehačky
česnek
grilovací koření
sůl
hladká mouka
na obalení:
- 2 vejce
100 ml černého piva
cca 100 g hladké mouky
strouhanka
na brambory s česnekem a cuketou:
na těsto:
- 500 g hladké mouky
200 g moučkového cukru
200 g másla
2 vejce
2 lžíce medu
2 lžičky sody
2 lžíce mléka
350 g sekaných ořechů
citronová šťáva z 1 citronu
na krém:
- 2 lžíce hladké mouky
100 g cukru krupice
2 lžíce bramborového škrobu
300 ml mléka
250 g másla
na karamel:
na těsto:
- 550 g hladké mouky
3 vejce
50 g másla
1 lžička jedlé sody
50 g medu
8 g kakaa
200 g cukru moučky
cca 50 ml mléka
perníkové koření
bílek na pomašlování
na glazuru:
na terinu z uzených kolen:
- 2 uzená vepřová kolena
10 šalotek
10 stroužků česneku
rozmarýn
tymián
majoránka
oregáno
svazek jarní cibulky
mletý pepř
uzená sůl
na skořicový sirup s liškami:
na korpus:
- cca 3 lžíce másla
200 g sušenek
na náplň:
- 1,1 kg měkkého tvarohu
cca 350 g cukru
80 g másla
220 g vajec
100 g smetany
100 g zakysané smetany
2 citróny
vanilková esence
na ozdobení:
na kávovou šlehačku:
na buchtičky s jablky:
- 600 g hladké mouky
25 g droždí
350 ml mléka
75 g cukru krystal
125 g másla
4 žloutky
citron
špetka soli
na náplň:
- cca 4 jablka
cukr krystal dle chuti
skořice
na vymazání:
na pomašlování:
na vinnou pěnu:
- vepřová panenka
anglická slanina
sušené švestky
parmazán
sůl
pepř
párátka či napichovátka
na placičky:
na marinádu:
- 0,7 l hovězího vývaru
1 černé pivo
1 palička česneku
2 cibule
2 lžíce cukru krystal
4 lžíce sojové omáčky
6 lžic grilovacího koření
1 lžíce mleté papriky
1 lžička pepře
1 lžička kari koření
5 bobkových listů
chilli dle chuti
sůl
na potření:
(cca 4 porce)
- 300 g jater
100 g slaniny
2 cibule
4 stroužky česneku
150 ml šlehačky
mleté nové koření
mletý zázvor
mletý kmín
mletý pepř
sůl
brusinky Celý recept Zapečená játra
Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.
|
|
Poslední tip, trik či komentář