|
|
|
na plátky:
- 170 g másla
170 g cukru krystal
200 g žloutků
350 g bílků
140 g hl. mouky
50 g kakaa
na krém:
- 400 g krevet
100 g majonézy
2 lžíce sterilovaných rajčat
50 g zakysané smetany
1 citron
20 ml koňaku
100 g ananasu
cukr
sůl
pepř Celý recept Krevetový koktejl
- 450 g brambor
2 žloutky
špetka kypřícího prášku
1 lžíce bramborového škrobu
muškátový oříšek
sůl
pepř
na obalení:
(na cca 20 ks větrníků)
na odpalované těsto:
- 200 g hladké mouky
390 ml vody
100 g oleje
260 g vajec
špetka soli
tuk na vymazání
voda na pokropení
na vanilkový krém:
- 300 ml mléka
70 g cukru krystal
70 g pudinkového prášku
270 ml šlehačky
na karamelovou šlehačku:
- 50 g cukru krystal
500 ml smetany ke šlehání
na polevu:
- sýrová omáčka
opečené kousky masa
opečené kousky chleba
šunka
olivy
nakládané cibulky
datle
fíky
ořechy
hrozny
různé druhy zeleniny (brokolice, květák, mrkev aj.) Celý recept Sýrové fondue
- 200 g hustého bílého jogurtu
100 g krémového sýra (žervé, termizovaný nebo kozí)
100 g aromatického plísňového sýra
50 ml panenského olivového oleje
50 ml bílého vína
1 červená feferonka
1 zelená feferonka
cca 1 stroužek česneku
sůl Celý recept Sýrovo – jogurtová pikantní omáčka (BONUS)
- 800 g tvrdých tučných aromatických sýrů
4 lžičky škrobu
3 dl bílého vína
1 stroužek česneku
1 dl třešňovice
1 lžička citronové šťávy
muškátový oříšek
sůl
pepř Celý recept Sýrová omáčka
- filety pangasia
limety
olivový olej
bílý pepř
sůl
na doplnění:
na šafránovou rýži:
- 150 g kysané smetany
100 g majonézy
150 g okurky hadovky
olivový olej
česnek
1 svazek zelených bylinek (pažitka, petržel, oregano aj.)
sůl
pepř Celý recept Bylinková omáčka
- silný slepičí vývar
sojová omáčka
hovězí svíčková
kuřecí prsa
kachní prsa
uzeniny
zelenina (pórek, rajčata, mrkev, květák, brokolice aj.)
tvrdé sýry
houby Celý recept Fondue ve vývaru
Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.
|
|
Poslední tip, trik či komentář