reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Plněná vepřová panenka

(cca 4 porce)

Karamelový dort

na plátky:

  • 170 g másla
    170 g cukru krystal
    200 g žloutků
    350 g bílků
    140 g hl. mouky
    50 g kakaa

na krém:

Krevetový koktejl

  • 400 g krevet
    100 g majonézy
    2 lžíce sterilovaných rajčat
    50 g zakysané smetany
    1 citron
    20 ml koňaku
    100 g ananasu
    cukr
    sůl
    pepř Celý recept Krevetový koktejl
 

Bramborové krokety

  • 450 g brambor
    2 žloutky
    špetka kypřícího prášku
    1 lžíce bramborového škrobu
    muškátový oříšek
    sůl
    pepř

na obalení:

Větrníky

(na cca 20 ks větrníků)
na odpalované těsto:

  • 200 g hladké mouky
    390 ml vody
    100 g oleje
    260 g vajec
    špetka soli
    tuk na vymazání
    voda na pokropení

na vanilkový krém:

  • 300 ml mléka
    70 g cukru krystal
    70 g pudinkového prášku
    270 ml šlehačky

na karamelovou šlehačku:

  • 50 g cukru krystal
    500 ml smetany ke šlehání

na polevu:

Sýrové fondue

  • sýrová omáčka
    opečené kousky masa
    opečené kousky chleba
    šunka
    olivy
    nakládané cibulky
    datle
    fíky
    ořechy
    hrozny
    různé druhy zeleniny (brokolice, květák, mrkev aj.) Celý recept Sýrové fondue

Sýrovo – jogurtová pikantní omáčka (BONUS)

  • 200 g hustého bílého jogurtu
    100 g krémového sýra (žervé, termizovaný nebo kozí)
    100 g aromatického plísňového sýra
    50 ml panenského olivového oleje
    50 ml bílého vína
    1 červená feferonka
    1 zelená feferonka
    cca 1 stroužek česneku
    sůl Celý recept Sýrovo – jogurtová pikantní omáčka (BONUS)

Sýrová omáčka

  • 800 g tvrdých tučných aromatických sýrů
    4 lžičky škrobu
    3 dl bílého vína
    1 stroužek česneku
    1 dl třešňovice
    1 lžička citronové šťávy
    muškátový oříšek
    sůl
    pepř Celý recept Sýrová omáčka

Silný slepičí vývar

Mango majonéza

Jablečné müsli s malinami

Pangasius marinovaný v limetách se šafránovou rýží

  • filety pangasia
    limety
    olivový olej
    bílý pepř
    sůl

na doplnění:

  • cherry rajčata
    rukola

na šafránovou rýži:

Bylinková omáčka

  • 150 g kysané smetany
    100 g majonézy
    150 g okurky hadovky
    olivový olej
    česnek
    1 svazek zelených bylinek (pažitka, petržel, oregano aj.)
    sůl
    pepř Celý recept Bylinková omáčka

Čokoládové fondue

Fondue ve vývaru

  • silný slepičí vývar
    sojová omáčka
    hovězí svíčková
    kuřecí prsa
    kachní prsa
    uzeniny
    zelenina (pórek, rajčata, mrkev, květák, brokolice aj.)
    tvrdé sýry
    houby Celý recept Fondue ve vývaru

Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.