reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Marinovaný lilek

  • 1 lilek
  • 100 ml olivového oleje
  • 50 g zelených oliv
  • 50 g černých oliv
  • 3 lžíce sterilovaných kaparů
  • 2 lžíce petržele
  • 2 limety
  • 50 g piniových oříšků
  • sůl
  • pepř

Celý recept Marinovaný lilek

Tvarohový dort s ovocem

na korpus:

  • 520 g sušenek
    200 g másla

na náplň:

Zapečená rajčata

  • 4 pevná zralá rajčata
    100 ml panenského olivového oleje
    10 stroužků česneku
    5 bobkových listů
    1 lžíce sekané bazalky
    1 lžička sekané pažitky
    sůl
    pepř Celý recept Zapečená rajčata
 

Steak z tuňáka na zeleném pepři s omáčkou beurre blanc

  • čerstvý filet tuňáka
    zelený sterilovaný pepř
    panenský olivový olej
    černý pepř
    sůl

na omáčku:

Marinované plátky tuňáka

  • 500 g čerstvého tuňáka
    400 ml kokosového mléka
    3 limety
    2 lžíce sojové omáčky
    2 lžičky tom yum pasty
    1 stroužek česneku
    1 jarní cibulka
    čerstvý koriandr
    chilli
    sůl

na přílohu:

Těstovinový salát s mletým kuřecím masem

Tomatová omáčka

Koktejl s fenyklem

  • 200 g zeleného chřestu
    200 g brokolice
    1 ks čerstvého fenyklu
    50 g šalotky
    50 ml panenského olivového oleje
    100 ml suchého sektu
    30 ml bílého vinného octa
    1 lžička cukru
    sůl
    bílý pepř Celý recept Koktejl s fenyklem

Batátové pyré

Kuřecí stehna na limetách s bylinkami

  • 600 g kuřecích stehen
    120 ml olivového oleje
    2 – 4 stroužky česneku
    1 lžička sušených chilli papriček
    1 limeta
    1 lžička černého pepře
    4 větvičky čerstvého tymiánu
    špetka hnědého cukru
    sůl Celý recept Kuřecí stehna na limetách s bylinkami

Domácí bezlepkové těstoviny

Čokoládovo – ořechový dort bez mouky

Fettuccine s kuřecím masem a rajčaty

  • domácí bezlepkové těstoviny

na kuřecí maso s rajčaty:

Hovězí vývar s domácími těstovinami

Chřestová a karotková pěna s jogurtovým přelivem

  • 250 g zeleného chřestu (karotky)
    500 ml smetany
    30 g želatiny
    300 ml šlehačky
    sůl
    pepř

na jogurtový přeliv:

  • 250 g bílého jogurtu
    200 ml bílého vína
    1 šalotka
    panenský olivový olej
    pažitka
    bílý pepř
    sůl

na doplnění:


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.