6 porcí
- 1 kg krkovičky
Marináda
- 2 lžíce citronové šťávy
- 4 lžíce bílého vína
- 3 lžíce plnotučné hořčice
- 1 lžíce medu
- 2 lžíce oleje
- 1,5 lžičky soli
Náplň
- 6 plátků uzeného masa
- 150 g syrových žampionů
- 2 lžíce oleje Celý recept Krkovička z alobalu
|
|
||||||||
|
6 porcí
Marináda
Náplň
Těsto
Kávový krém
Poleva
Těsto
Na obalení
4 záviny Těsto
Na potření
Ořechová náplň (na dva záviny)
Maková náplň (na dva záviny)
4 porce
4 porce
Omáčka Mornay (čti morné)
6−8 porcí
Na podávání
4−6 porcí
6 porcí
Příloha
Omáčka z tofu
Pikantní parmazánové lněné chipsy
Česnekovo-paprikové lněné chipsy
asi 42 ks Těsto
Povidlovo-maková náplň
Na obalení
12 porcí – do formy o průměru 22 cm Linecké těsto
Ořechový krém
Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>. |
||||||||
|
Powered by WordPress & the Atahualpa Theme by BytesForAll. Discuss on our WP Forum |
||||||||
Poslední tip, trik či komentář