Ingredience
- plátky hovězího zadního masa 5 kusů
- vejce 3 kusy
- kyselé okurky 1 dávka
- slanina 150 g
- mrkev 1 kus
- cibule 1 kus
- bujon 1 kus
- hořčice 1 kus
- rýže 1 dávka Celý recept Ptáčci s rýží
|
|
||||||||
|
Ingredience
Ingredience
Ingredience
Ingredience
Ingredience
Ingredience
Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme drobně nakrájenou šunku a celer a osmažíme. Do směsi vmícháme hrášek, zalijeme vodou, osolíme a dusíme, až změkne. Polévku rozmixujeme. Těsně před podáváním vmícháme smetanu a ohřejeme téměř k varu. Na talíři polévku ozdobíme lžičkou smetany. Krutony podáváme k polévce zvlášť. Rohlíky nakrájíme na plátky silné asi sedm milimetrů, opečeme je na másle s olejem, posypeme sýrem a krátce zapečeme pod grilem v troubě. Ingredience
Ingredience
Ingredience
Ingredience
Ingredience
8 porcí
Omáčka
8 porcí
2−4 porce
4 porce 500 g mletého masa (míchané hovězí a vepřové) Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>. |
||||||||
|
Powered by WordPress & the Atahualpa Theme by BytesForAll. Discuss on our WP Forum |
||||||||
Poslední tip, trik či komentář