reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Učíme se vařit

„Vezmi trošku mouky, přidej takové množství vody, které dobře vstřebá…, připrav světlou jíšku…, přidej koření podle vlastní chuti… – tak přesně v těchto místech přechází každou začínající hospodyňku nebo začátečníka chuť vůbec něco vařit. Kuchařské knihy totiž zpravidla zapomínají vysvětlit základní kuchařské pojmy: co je to zásmažka, dušení rýže, smažení a spoustu dalších nepostradatelných informací, bez kterých vůbec nemá smysl pouštět se na cestu do pralesa tajů kuchařského umění.

Hodiny školy vaření vysílané stanicí TV Paprika konečně objasní i tyto pojmy, které jsou pro mnohé zatím ještě mlhavé. V kurzu pro začátečníky si diváci mohou osvojit nejenom základní pojmy vaření, ale také užitečné praktiky. A když pak postoupí do vyšší školy, na řadu může přijít i dietní kuchyně, indické a čínské kuchařské zázraky či studium tradiční maďarské gastronomie. 
V následujících dílech školy vaření se bude podávat husí kaše nebo tvarohový koláč s koprem, ale diváci si zde osvojí i základy takových tradičních maďarských jídel, jako je hovězí guláš, kuře na paprice nebo jablečný závin.“

Zdroj: TV Paprika http://tvpaprika.hu/cs/musoraink/ucime_se_varit

Recepty pořadu Učíme se vařit:

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


− pět = 3


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.