Ingredience
- uzená žebírka 1 kg
- brambory 200 g
- mrkev 1 kus
- chléb na opečení 1 dávka
- tvrdý sýr 100 g
- vejce (nemusí být) 1 kus
- ovesné vločky (nemusí být) 1 hrst
- sůl a pepř 1 špetka Celý recept Co tě nezabije, to tě posílí
|
|
||||||||
|
Ingredience
Ingredience
Tukové těsto
Při pokojové teplotě změklé máslo důkladně smícháme a propracujeme s moukou, vytvarujeme do čtverce – kostky, zabalíme do folie či mikrotenového sáčku a dáme do lednice ztuhnout. Kynuté těsto
Do mísy prosejeme mouku, uděláme důlek, do něj rozdrobíme droždí, zasypeme cukrem, zalijeme vlažným mlékem, zakryjeme utěrkou a necháme vyběhnout kvásek. Poté přidáme vejce a žloutek, osolíme a vypracujeme hladké těsto, které se nelepí na mísu ani na vařečku. Necháme kynout asi hodinu, během kynutí dvakrát promísíme. Náplň
4 porce
Ingredience
višňová omáčka:
Ingredience
rajčatové sugo:
Ingredience
Ingredience
Ingredience
na krém:
na ozdobení:
Ingredience
Ingredience
Ingredience
Ingredience
krém:
poleva:
Ingredience
Ingredience
Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>. |
||||||||
|
Powered by WordPress & the Atahualpa Theme by BytesForAll. Discuss on our WP Forum |
||||||||
Poslední tip, trik či komentář