8 porcí
- 250 g přepuštěného másla
- 40 g vanilkového cukru
- 500 g bílého toustového chleba
- 750 g jablek
- 125 g cukru
- 100 g rozinek
- 4 cl rumu
- citronová šťáva Celý recept Jablková Charlotta
|
||||||||
8 porcí
4 porce
Bešamel
8−10 porcí
Suroviny
Na drobenku:
Suroviny
Na bramborové knedlíky:
Suroviny
Na játrové knedlíčky:
Suroviny
Domácí pomazánkové máslo:
Čatní ze zelených rajčat:
Suroviny
Suroviny
Na domácí rohlíky:
Suroviny
Suroviny
Suroviny
Suroviny
Suroviny
Suroviny
Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>. |
||||||||
Powered by WordPress & the Atahualpa Theme by BytesForAll. Discuss on our WP Forum |
Poslední tip, trik či komentář