reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

KUŘE S CITRONOVOU OMÁČKOU

Suroviny:

  • kuře
  • 1 citron
  • rozmarýn
  • olivový olej
  • sůl

na marinádu:

  • jogurt
  • 1 citron
  • rozmarýn
  • sůl
  • pepř

na salát:

GNOCCHI PO PAŘÍŽSKU

Suroviny:

  • cuketa
  • lilek
  • 4 cherry rajčata
  • oranžová paprika
  • 1 stroužek česneku
  • francouzský sýr
  • vývar
  • sůl
  • pepř

Na noky:

POLÉVKA RIBOLLITA

Suroviny:

  • bílé fazole
  • bílý chleba
  • parmezán
  • mrkev
  • petržel
  • brambora
  • černá kapusta
  • řapíkatý celer
  • rajčata
  • červená cibule
  • zeleninový vývar
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř Celý recept POLÉVKA RIBOLLITA
 

Malvínina řepa

Suroviny

  • pečená řepa 4 kusy
  • pastinák 8 kusů
  • kozí sýr 300 g
  • olivový olej
  • rýžový ocet
  • med
  • marinovaný zázvor
  • sójová miso pasta
  • sůl
  • pepř Celý recept Malvínina řepa

Topinka k dobrému pivu

Suroviny:

  • mleté maso z vepřové kýty
  • červená a bílá cibule
  • kapie, chilli papričky
  • strouhaná niva
  • domácí rajčatové pyré s chilli papričkou
  • sůl
  • česnek
  • olej
  • topinky nasucho
  • dekorace – listy šťovíku a česnekové klíčky Celý recept Topinka k dobrému pivu

Hruška s drobenkou

Suroviny:

  • hrušky
  • máslo
  • 2 lžíce sekaných vlašských ořechů
  • půl hrnku polohrubé mouky
  • 4 lžíce cukru
  • špetka skořice
  • citrónová šťáva
  • 1 vanilkový cukr
  • zakysaná smetana
  • moučkový cukr Celý recept Hruška s drobenkou

Bůček s medovým česnekem

Suroviny:

Žebírka se zelným salátem na medu

Suroviny:

  • 3 lžíce medu
  • 3 lžíce rajčatového pyré
  • 2 stroužky lisovaného česneku
  • 1 lžička Sambal Oilek
  • 1 lžíce dijónské hořčice
  • 4 lžíce sojové omáčky
  • 1,5 kg žeber
  • 6 lžic sladkokyselé chilli omáčky
  • hustší jogurt
  • majonéza
  • citrónová šťáva
  • půl hlávky zelí
  • 1 mrkev
  • olej, ocet
  • sůl
  • pepř
  • cukr
  • 2 brambory v alobalu

Dip:

  • majonéza
  • sůl
  • rajčatové pyré
  • citronová šťáva

Celý recept Žebírka se zelným salátem na medu

Tournedos Rossini

Suroviny

  • bílá husí játra 300 g
  • hovězí svíčková 600 g
  • máslo 100 g
  • olivový olej 100 ml
  • lanýže (nebo hnědé žampiony) 30 g
  • bílé víno 200 ml
  • sůl 30 g
  • pepř mletý
  • toastový chléb

Madeira

  • máslo 1 polévková lžíce
  • hladká mouka 1 čajová lžička
  • žampiony 100 g
  • šalotka 100 g
  • hovězí vývar 300 ml
  • petrželka
  • sůl
  • pepř
  • worchesterská omáčka
  • víno Madeira 1/10 l Celý recept Tournedos Rossini

Opilé kuře

Suroviny

Špindlerovské zapékané vejce dle šéfkuchaře Alfréda Plašila

Suroviny:

Pórková polévka

Suroviny:

  • 1 pórek
  • 200 g mletého masa
  • 3 brambory
  • 2 cibule
  • 2 smetanové tavené sýry
  • 1 l vývaru (kuřecí nebo zeleninový)
  • 1 smetana
  • petrželka
  • sůl, pepř, muškát
  • olej
  • veka na kostičky Celý recept Pórková polévka

Teplý nápoj Mokrý vrata

Suroviny:

Pečená husí prsa dle hraběte Harracha

Suroviny:

Masové překvapení na dřevěném prkně

Suroviny:

  • 500 g vařených brambor
  • 2 cibule
  • chilli paprička
  • 50 g slaniny
  • 300 g vepřové kýty
  • 1 klobása
  • kmín, majoránka, červená paprika
  • sádlo
  • sůl, pepř
  • 2 vejce
  • ledový salát
  • 4 rajčata
  • ocet, cukr
  • pažitka
  • zelená petrželka Celý recept Masové překvapení na dřevěném prkně

Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.