|
|
|
2 porce
Ingredience
- 1 větší plátek vepřové kýty
- Hladká mouky
- Špetka soli a pepř
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce másla
- 40 ml bílého vína
- 100 ml vývaru
- 1 lžíce citronové šťávy
- 1 lžíce kaparů
- 1 lžíce nasekané petržele
- Bílý chléb
- Hořčice Celý recept Piccata al limone
Ingredience
- Toastový chléb
- Máslo
- Šunka
- Mozzarela
- Sušená šunka
- Sušená rajčata
Plátky toastového chleba potřeme máslem. Chleba opečeme na grilovací pánvi, aby byl hezky křupavý.
Pesto
Ingredience
2 porce
Ingredience
- Vývar z vaření chřestu
- Slupky a odřezky z chřestu
- Pár kousků uvařeného chřestu
- 1 šalotka
- 25 g másla
- 1 lžíce hladké mouky
- 50 ml bílého vína
- 200 ml smetany
- Sůl
- Pepř
- Muškátový oříšek
- Řeřicha
- Zakysaná smetana na ozdobu Celý recept Chřestová polévka ze slupek
- 400 g zvěřinového ořezu
- 200 g vepřového bůčku
- 1 cibule
- 4 stroužky česneku
- směs drceného koření (nové koření, pepř, jalovec, bobkový list)
- 200 ml vody
- 200 g vepřových jater
- muškátový oříšek
- 200 g brusinkového kompotu
- 4 žloutky
- sůl Celý recept Zvěřinová paštika s brusinkami
6−8 porcí
1 kachna
- sůl
- směs celého koření (bobkový list, nové koření, jalovec, badyán, skořice)
Nádivka
4 porce
- 600 g jeleního ořezu
- 80 g sádla
- 100 g mrkve
- 100 g celeru
- 100 g petržele
- 100 g cibule
- snítka tymiánu
- snítka rozmarýnu
- 1 citron
- 40 g cukru
- 100 g rajského protlaku
- 100 g šípkové marmelády
- směs drceného koření (pepř, skořice, nové koření, jalovec, bobkový list)
- sůl
- ½ l červeného vína
- 800 g brambor vařených ve slupce
- 150 g uzeného eidamu Celý recept Zapečené brambory s jelením ragú a uzeným sýrem
2 porce
Ingredience
- 2 balení pita chlebů nebo jiných arabských placek
- 1 cuketa
- 2 stroužky česneku
- 1 čerstvá chilli paprička
- 100 g parmské šunky nebo prosciutta
- 2 mozzarelly
- Cherry rajčata
- Bazalka
- Černé olivy
- Ančovičky
- Olivový olej
- Kerblík
- Zakysaná smetana
- Jarní cibulka
- Rukolové pesto Celý recept Obložený pita chleba s mozzarellou a šunkou
2 porce
Ingredience
- Špagety
- 1/2 malé cibule
- 200 g pancetty
- 2 lžíce olivového oleje
- 200 g špaget
- 1 vejce
- 30 ml smetany
- 30 g strouhaného parmazánu
- Sůl
- Kousek parmazánu na dozdobení
- Pepř Celý recept Spaghetti Carbonara
těsto
- 10 g droždí
- 20 g krupicového cukru
- 1 vanilkový cukr
- 300 ml mléka
- 200 g hladké mouky
- 1 vejce
- špetka soli
- tuk na pečení
na podávání
4 porce
cibulové čatní
- 1 velká bílá cibule
- 1 velká červené cibule
- slunečnicový olej
- 150 g krupicového cukru
- střik červeného vinného octa
- 1 dl vody
- sůl
vepřová játra
- 240 g vepřových jater
- 2 lžíce slunečnicového oleje
- majoránka
- drcený kmín
- mletý pepř
- sůl
topinky
Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.
|
|
Poslední tip, trik či komentář