reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kapří krém s krutóny

Suroviny:

  • ½ kapra
  • mrkev, celer, petržel
  • cibule, šalotka, česnek
  • domácí rajčatové pyré
  • dijonská hořčice
  • brambory
  • rajčata
  • chilli paprička
  • petržel kudrnka
  • fenykl
  • šafrán
  • sůl
  • opečená houska s petrželí
  • olej
  • bílý pepř
  • šlehačka Celý recept Kapří krém s krutóny

Lasagne pro jednoho

Suroviny:

  • 1 plát lasagní
  • sůl, pepř
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 200 g mladých špenátových listů
  • 2 šalotky
  • 250 g cherry rajčat
  • zakysaná a sladká smetana
  • 1 žloutek
  • 3 lžíce parmazánu
  • muškátový oříšek Celý recept Lasagne pro jednoho

Sváteční telecí roláda

Suroviny:

  • telecí maso
  • hrachové lusky
  • špek
  • mrkev
  • fáš z telecího ořezu – maso, smetana, bílý pepř, sůl
  • olej
  • sůl, pepř
  • tymián
  • máslo
  • cukr
  • bramborová kaše Celý recept Sváteční telecí roláda
 

Roláda na zázvoru

Suroviny:

  • vepřová kotleta – karé
  • 100 g kyselých hub
  • 50 g slaniny
  • 1 vejce
  • 2 toasty
  • 2 lžíce strouhanky
  • 30 g strouhaného sýra (ementál)
  • 3 polévkové lžíce bylinek
  • černý pepř
  • olej
  • 100 ml bílého vína
  • 2 cibule
  • 50 ml smetany
  • 4 rajčata
  • zázvor
  • česnek
  • jarní cibulka Celý recept Roláda na zázvoru

Uzený pstruh s černou čočkou beluga

2 porce

  • 2 filety uzeného pstruha
  • 1 šalotka
  • citronová šťáva
  • 6 ks kaparů (bobule se stopkou)
  • 4 lžíce zakysané smetany (nejlépe crème fraîche)
  • mletý pepř
  • sůl
  • 4 lžíce čočky beluga vařené v balsamikovém octu se solí
  • 2 ředkvičky Celý recept Uzený pstruh s černou čočkou beluga

Pastrami

4−6 porcí

  • 400 g hovězího pupku
  • směs koření (semínka koriandru a hořčice, nové koření, bobkový list, mletý zázvor, chilli paprička, paprika sladká mletá)
  • sůl
  • olej Celý recept Pastrami

Hovězí veverka na červeném víně s glazovanou karotkou

4 porce

  • 800 g hovězí veverky
  • 40 g špeku
  • 2 stonky řapíkatého celeru
  • 2 mrkve
  • ¼ celeru
  • 1 velká cibule
  • olivový olej
  • 2 snítky tymiánu
  • 3 bobkové listy
  • 5 kuliček nového koření
  • 5 kuliček černého pepře
  • 3 lžíce rajského protlaku
  • 0,5 l červeného vína
  • voda podle potřeby
  • mletý pepř
  • sůl
  • 30 g másla na zjemnění

Baby karotka

Jahody na pepři s mascarpone a čerstvou mátou

Suroviny

Grilovaná panenka medium s omáčkou z portského vína

Suroviny

Staročeská kulajda s houbami a křepelčím vajíčkem

Suroviny

Halloumi sýr v parmské šunce

Suroviny

Kokosový řez

Suroviny

  • vejce 2 ks
  • hladká mouka 2 hrnky
  • cukr moučka 1,5 hrnku
  • vanilkový cukr 2 sáčky
  • kokos 1 hrnek
  • vlažné mléko 1 hrnek
  • prášek do pečiva 1 sáček
  • smetana ke šlehání 1 kelímek Celý recept Kokosový řez

Krémové houbové rizoto na cibulce a bílém víně s parmezánem

Suroviny

Špenátová polévka s uzeným lososem a krutonky

Suroviny

Rajčatový tatarák s česnekovou bagetkou

Suroviny


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.