|
|
|
Ingredience
- hladká mouka 400 g
- cukr krupice 150 g
- vejce 3 kusy
- balíček jedlé sody 1 kus
- domácí med 5 lžic
- hera 1 dávka
- máslo 1 kus
- plechovka slazeného kondenzovaného mléka 1 kus
- mascarpone 1 balení
- vanilkový cukr 1 kus Celý recept Medový dortík
Ingredience
- králík 1 kus
- balíček nového koření 1 kus
- sůl, pepř, cukr 1 dávka
- cibule 70 g
- balíček celého černého pepře 1 kus
- špek 200 g
- smetana 200 ml
- vývar 400 ml
- bobkový list, jalovec 1 dávka
- cibule 1 kus
- máslo podle potřeby 1 kus
na knedlíky:
- houskové veky 2 kusy
- vejce 5 kusů
- polohrubá mouka 300 g
- mléko 200 ml
- muškátový oříšek 300 g
- mléko 200 ml
- muškátový oříšek 1 špetka
- nasekaná petržel 1 hrst
- slanina 200 g Celý recept Pečený králík na smetaně
Ingredience
- mražený špenát 500 g
- stroužky česneku 4 kusy
- sůl, pepř, cukr 1 dávka
- větší cibule 1 kus
- zeleninový vývar 1 l
- smetana na vaření (malinko si necháme na servírování) 200 ml
- křepelčí vajíčka 15 kusů
- řeřicha k podávání 1 dávka
- muškátový oříšek 1 špetka Celý recept Špenátový krém
Ingredience
- menší cukety 4 kusy
- lučina 300 g
- sůl a pepř 1 špetka
- olivový olej a balsamico 1 dávka
- bylinky podle chuti 1 dávka
první náplň:
- uzený losos 300 g
- čerstvý kopr 1 hrst
- dijonská hořčice 1 dávka
- citronová šťáva na dochucení 1 dávka
druhá náplň:
- naložená sušená rajčata 10 kusů
- sušená šunka 200 g
- pepř, možno i trochu česneku 1 dávka
třetí náplň:
Ingredience
- hovězí kližky nebo zadního hovězího 1 kg
- větší cibule 1 kus
- sůl, pepř 1 dávka
- česnek 6 kusů
- mouka na zahuštění 1 dávka
- hrubá mouka 250 g
- větší brambory 5 kusů
- vejce 2 kusy
- tvrdší pečivo 1 kus
- brambory 1 dávka
- mražený sekaný špenát 0.5 kg Celý recept Hovězí na česneku
Ingredience
- hladká mouka 300 g
- mléko 300 ml
- vejce 1 kus
- olej 6 lžic
- cukr krystal 200 g
- citrony 2 kusy
- máslo 150 g
- vlašské ořechy 100 g
- pomerančový likér gran marnier 50 ml
- koňak 50 ml
- pomerančová šťáva 1 dávka Celý recept Crepes Suzettes
Ingredience
- hovězí svíčková 750 g
- drůbeží játra 200 g
- sůl, pepř 1 dávka
- cibule 70 g
- kečup 50 g
- červená sladká paprika 1 dávka
- červené víno 50 ml
- čerstvé žampiony 200 g
- olej 1 dávka
- zelená petrželka 1 dávka
- brambory 1 dávka
- máslo na brambory 1 kus Celý recept Svíčkové řezy Rossini
Ingredience
- půl celeru 1 kus
- mrkve, petržele 2 kusy
- sůl, pepř 1 dávka
- hladká mouka 50 g
- sušené houby 100 g
- brambory 150 g
- majoránka 1 hrst
- stroužky česneku 5 kusů
- petržel kudrnka na ozdobu 1 kus
- kus másla 1 dávka Celý recept Bramborová polévka s houbami
Ingredience
- hovězí svíčková 1.5 kg
- olivový olej 1 dávka
- sůl, pepř 1 dávka
- červené víno 300 ml
- rozmarýn, tymián 2 kusy
- červená cibule 1 kus
- brusinky 1 dávka
- stroužky česneku 3 kusy
- na bramborové pusinky: 90 g
- brambory 800 g
- vejce 2 kusy
- máslo 1 dávka
- mléko 6 dávek
- sůl a pepř 1 špetka Celý recept Hovězí filety na červeném víně
Ingredience
- máslo 150 g
- hladká mouka dle potřeby 1 dávka
- sterilizovaný či mražený hrášek 500 g
- uzené maso 250 g
- smetana 250 ml
- mléko 500 ml
- pepř a sůl 1 špetka
na krutony:
Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.
|
|
Poslední tip, trik či komentář