reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

HOVĚZÍ ŽEBRO S PAŽITKOVOU OMÁČKOU A ZTRACENÉ VEJCE

Suroviny:

HOVĚZÍ KLIŽKA SE ZELENINOU A ZÁZVOREM

Suroviny:

  • 0,5 kg hovězí kližky
  • 4 mrkve
  • půl pórku
  • 2 stroužky česneku
  • 2 cm zázvoru
  • 2 jarní cibulky
  • 1 paprika
  • sezamový olej
  • 2 lžičky rýžového octa
  • anýz
  • cayenský pepř
  • sojová omáčka
  • škrob
  • palmový nebo hnědý cukr
  • olej
  • rýžové nudle
  • 2 vejce Celý recept HOVĚZÍ KLIŽKA SE ZELENINOU A ZÁZVOREM

DANČÍ ROASTBEEF S CELEROVÝM SALÁTEM A MARINOVANÝMI BRUSINKAMI

Suroviny:

 

KŘUPAVÉ JABLKOVÉ KROUŽKY

Suroviny:

ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ DLE SASÍKA

Suroviny:

RAJSKÁ S TRHANÝM HOVĚZÍM A KNEDLÍK

Suroviny:

  • 600 g hovězího pupku nebo jiného masa
  • olej
  • 2 mrkve
  • 1 petržel
  • čtvrt celeru
  • 1 cibule
  • 3 bobkové listy
  • 4 rajčata
  • 3 kuličky nového koření
  • 6 kuliček celého pepře
  • 1 tyčinka skořice
  • 2 ks hřebíčku
  • 4 lžíce cukru
  • 0,5 dcl octa
  • citronová kůra a šťáva
  • 250 g rajského protlaku
  • 2 lžíce másla
  • 4 lžíce mouky
  • perníkprášek do pečiva
  • 2 vejce
  • houska na kostičky
  • mléko
  • hrubá mouka Celý recept RAJSKÁ S TRHANÝM HOVĚZÍM A KNEDLÍK

Kapří hranolky v libečkové marinádě se sezamovým semínkem

4 porce

800 g filetu z kapra

1 citron

2 lžíce olivového oleje

4 lžíce sezamových semínek

hrst libečku

2 stroužky česneku

sůl Celý recept Kapří hranolky v libečkové marinádě se sezamovým semínkem

Podkovy ze štiky pečené v zelenině

6 porcí

  • 6 podkovy ze štiky
  • 100 g špeku
  • 2 malé cukety
  • 2 stonky řapíkatého celeru
  • 1 cibule
  • 2 paličky česneku
  • 400 g malých brambor uvařených ve slupce
  • 4 cl koňaku
  • 2 plechovky drcených rajčat
  • 1 lžíce provensálského koření
  • mletý pepř
  • sůl Celý recept Podkovy ze štiky pečené v zelenině

Pečený okoun s bylinkami a zapékanou bagetou

4 porce

Tvarohový koláč

Suroviny
Těsto:

  • hladká mouka 300 g
  • cukr 120 g
  • máslo 200 g
  • vejce 2 ks
  • vanilkový cukr 1 ks
  • prášek do pečiva 1/2 sáčku
  • mléko 3 lžíce

Náplň:

Pečený králík s bramborem

Suroviny

  • králík 1 ks
  • brambory 1 kg
  • mrkev 2 ks
  • celer 50 g
  • petržel 1 ks
  • řapíkatý celer
  • malé cibule 4 ks
  • česnek 4 stroužky
  • slanina 100 g
  • rozmarýn 4 snítky
  • tymián 4 snítky
  • bobkový list 2 ks
  • olivový olej 2 lžíce
  • bílé víno 200 ml
  • masový vývar
  • sůl
  • pepř Celý recept Pečený králík s bramborem

Polévka s uzeným masem

Suroviny

Domácí bageta s ricottovým koláčem

Suroviny
Koláč z ricotty:

  • najemno nastrouhaný parmazán 40 g
  • tymiánové lístky 2 lžíce
  • drcené chilli papričky 1/2 lžičky
  • sůl
  • černý pepř
  • olivový olej
  • ricotta 200 g

Bageta:

Větrník

Suroviny
Odpalované těsto:

  • máslo 1 ks
  • hladká mouka 1,5 hrnku
  • vejce 8 ks
  • voda 3 hrnky
  • sůl 1 špetka

Karamelový krém:

  • mléko 3 hrnky
  • karamelový pudink 2 ks
  • máslo 1 ks
  • curk moučka 2 lžíce

Krém:

  • šlehačka 30% 200 g
  • ztužovač 1 ks

Poleva:

Izinačína s jasmínovou rýží

Suroviny


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.