Po úspěšných pořadech Šéf na grilu, Ano šéfe!, Česko vaří s Pohlreichem přichází TV Prima s dalším pořadem o vaření. A dokáže to pořádně rozpálit! Nový pořad se Zdeňkem Pohlreichem se jmenuje Rozpal to, šéfe! a my se vám pokusíme opět představovat recepty právě z pořadu Rozpal to, šéfe! i na našem webu a na www.rozpal-to-sefe.cz.
Budeme rádi, když se k receptům z pořadu Rozpal to, šéfe! budete vyjadřovat a psát své zlepšováky nebo ještě lepší recepty.
Sezóna grilování už začala, tak si ji nechme ještě vylepšit pořadem Rozpal to, šéfe! a doufejme, že nám léto vydrží alespoň do příštího jara.
Co dodat nakonec? Rozpal to, šéfe! III. řada
Recepty ze šestého dílu Rozpal to šéfe! III. řada (3. řada)
- LOSOS MI CUIT S HRÁŠKEM
- QUICHE LORRAINE
- SALÁT FRISÉE S DRŮBEŽÍMI JÁTRY
- VEPŘOVÁ KOTLETA S CASSOULET
- BROSKVE S VINNÝM ŽELÉ
Recepty z pátého dílu Rozpal to šéfe! III. řada (3. řada)
- PEČENÉ BRAMBORY S BÍLÝM JOGURTEM
- SALÁT Z AVOKÁDA, RUKOLY A LIMETY
- GRILOVANÉ KUŘE S CHŘESTEM
- HOVĚZÍ CHURASQUINHOS
- DOMÁCÍ HOT DOG S CHIPOTLE SALSOU
Recepty ze čtvrtého dílu Rozpal to šéfe! III. řada (3. řada)
- MARINOVANÁ RYBA S KAVIÁREM A CITRUSY
- CROSTINI S LILKEM, ANČOVIČKAMI A MOZZARELLOU
- LASAGNE S KRÁLIČÍM RAGÚ
- SALÁT ZE SYROVÉHO FENYKLU
- FAUX FILET S RESTOVANÝMI ŽAMPIONY
Recepty ze třetího dílu Rozpal to šéfe! III. řada (3. řada)
- KUŘECÍ ŠPÍZY YAKITORI
- VIETNAMSKÉ ROLKY
- THAJSKÉ CURRY S HOVĚZÍM
- ROPUŠNICE VAŘENÁ V PÁŘE
- JAHODY SE ZAKYSANOU SMETANOU
Recepty ze druhého dílu Rozpal to šéfe! III. řada (3. řada)
- KYBLÍK KREVET A DVA DRUHY OMÁČEK
- STEAK ZE PŠTROSA S OMÁČKOU Z VÍNA SHIRAZ
- TRESKA S JANOVSKÝM PESTEM
- HOVĚZÍ STEAK WAGYU S CHŘESTEM
- JEHNĚČÍ HŘBET S KRUSTOU Z MAKADAMOVÝCH OŘECHŮ
Recepty z prvního dílu Rozpal to šéfe! III. řada (3. řada)
- SALÁT Z NOVÝCH BRAMBOR A POLNÍČKU
- TATARÁK Z LOSOSOVÉHO PSTRUHA
- MARINOVANÁ KRKOVIČKA A VEPŘOVÝ BOK
- JABLEČNÝ DROBENKOVÝ KOLÁČ BEZ LEPKU
Předchozí řady Rozpal to šéfe!
Recepty ze 7. dílu Rozpal to, šéfe!
Recepty ze 6. dílu Rozpal to, šéfe!
- POHÁR S BORŮVKAMI A PISTÁCIEMI
- SALÁT COLESLAW
- DOMÁCÍ PIZZA
- VEPŘOVÉ KOLENO NA PIVĚ S MEDEM
- OSTRÁ KUŘECÍ KŘÍDLA BBQ STYLE
Recepty ze 5. dílu Rozpal to, šéfe!
Recepty ze 4. dílu Rozpal to, šéfe!
- OKURKOVÉ SMOOTHIE S GINEM
- MRKVOVÝ SALÁT
- KŘENOVÉ BRAMBORY
- KUKUŘIČNÝ KLAS S MEDEM A CHILLI
- KRŮTÍ KEBAB S PETRŽELOVOU SALSOU
- PRIME RIB ROAST S HOŘČIČNOU MARINÁDOU A MOŘSKOU SOLÍ
Recepty z 3. dílu Rozpal to, šéfe!
Recepty z 2. dílu Rozpal to, šéfe!
- JAHODY S KRÉMEM Z KOZÍHO SÝRA
- BYIALDI ZE ZELENINY
- BRAMBOROVÝ SALÁT S HRUBOZRNNOU HOŘČICÍ
- DEMI GLACE
- JELENÍ KOTLETA S PORTSKOU OMÁČKOU
- KANČÍ KRKOVIČKA S CHIMICHURRI
Není to špatný pořad Polraich řádí,vymyšlí,ani nenadává,ale co ta kočka?Panebože snesu všechno,ale zvíře u jídla,jak se válí na špalku a čichá do nádobí a Polraich v tom pak klidně vaří,to je trochu moc.Chudáci sousedi kteří potom to jídlo jedli.
,